Sip in style: zomerse cocktailrecepten om je herbruikbare fles mee te vullen

De zomer is de perfecte tijd om te genieten van een verfrissend drankje en met een herbruikbare drinkfles van TIGR neem je je favoriete cocktails overal mee naartoe. Of je nu de voorkeur geeft aan alcoholische of niet-alcoholische dranken, deze blogpost geeft je een paar heerlijke zomerse cocktailrecepten om te proberen.

Alcoholische cocktails

Strawberry-Lemon Spritz – Vul je fles met gelijke delen limonade en bruiswater. Voeg enkele geplette aardbeien en een scheutje gin toe. Goed schudden en genieten!

Peach-Mint Mojito – Vul je fles met water, verse muntblaadjes en gesneden perziken. Voeg een scheutje rum toe en een scheutje limoensap. Goed schudden en genieten!

Niet-alcoholische alternatieven

Framboos-Limoen Infused Water – Vul je fles met water en voeg verse frambozen en limoenschijfjes toe. Laat het minstens 30 minuten in de koelkast staan om de smaken te laten trekken.

Komkommer-Munt Infused Water – Vul je fles met water en voeg verse muntblaadjes en gesneden komkommers toe. Laat het minstens 30 minuten in de koelkast staan om de smaken te laten trekken.

Met deze heerlijke zomerse cocktailrecepten kom je nooit met dorst te zitten. Dus, vul je herbruikbare drinkfles en geniet van de zomer in stijl! Met onze Minimalist, Original en Hexagon thermosflessen blijft je cocktail de hele dag lekker koel, zelfs als het buiten snikheet is!