5 heerlijke infuser recepten met fruitsmaak voor je herbruikbare drinkfles

Water drinken kan soms als een hele klus aanvoelen, maar met water met fruitsmaakje wordt het veel gemakkelijker en aangenamer om goed te hydrateren. Met een herbruikbare Infuser of Athlete drinkfles neem je je met fruit doordrenkte water overal mee naartoe en geniet je er de hele dag van.

Hier zijn 5 eenvoudige waterrecepten met fruitsmaak die je kan proberen:

Komkommer & Munt

Vul je fles met water, voeg een paar plakjes komkommer en een paar takjes verse munt toe. Laat het een paar uur in de koelkast staan en geniet van een verfrissend en muntachtig drankje.

Citroen & Limoen

Vul je fles met water, voeg een paar schijfjes citroen en limoen toe. Laat het een paar uur in de koelkast staan en geniet van een citrusachtig en verfrissend drankje.

Aardbei & Basilicum

Vul je fles met water, voeg een paar plakjes aardbeien en een paar takjes verse basilicum toe. Laat het een paar uur in de koelkast staan en geniet van een zoet en kruidig drankje.

Framboos & Gember

Vul je fles met water, voeg een paar frambozen toe en een klein stukje vers geraspte gember. Laat het een paar uur in de koelkast staan en geniet van een fruitig en kruidig drankje.

Blauwe bessen & Lavendel

Vul je fles met water, voeg een paar bosbessen en een paar takjes verse lavendel toe. Laat het een paar uur in de koelkast staan en geniet van een bloemig en fruitig drankje.

Met deze 5 makkelijke waterrecepten met fruit kun je wat extra smaak aan je water toevoegen en de hele dag door genieten van een heerlijk en verfrissend drankje. Onze TIGR Infuser heeft een fruitfilter onderaan de drinkfles, wat handig is om het water extra lang van een smaakje te voorzien. De fles heeft 2 doppen, boven- en onderaan, dus het is erg eenvoudig om de fles te reinigen. Onze Athlete drinkfles heeft een handig zeefje bovenin de fles, waardoor de fles kan vullen met bvb. citroenpartjes zonder dat ze de drinktuit blokkeren. Probeer dus deze recepten eens en begin vandaag nog met het drinken van meer water!