Gratis verzending vanaf €40

VEELGESTELDE VRAGEN.

Productinformatie.

 • Enkel de zilverkleurige Original drinkfles is vaatwasmachinebestendig. Voor alle drinkflessen met kleurcoating beveelt TIGR aan om deze niet in de vaatwasser te reinigen. Zo voorkom je beschadiging van de laklaag.
 • Vul je TIGR drinkfles niet volledig tot aan de rand, zo houd je hem lekvrij.
 • Schud de drinkflessen niet, vooral niet wanneer je deze vult met hete en koolzuurhoudende dranken. Dit kan namelijk overmatige druk veroorzaken.
 • Houd de drinkflessen buiten het bereik van kinderen wanneer je deze vult met hete dranken.
 • Plaats de drinkflessen niet in de diepvries. Dit kan de thermische capaciteit van de drinkfles beschadigen.
 • Warm de TIGR drinkflessen niet op in de magnetron.

Je TIGR drinkfles of cup houdt je drankje vers gedurende de dag, maar is niet bedoeld voor langdurige opslag van vloeistoffen. Alcohol, fruitsappen en zuiveldranken kunnen bederven en zorgen voor opgebouwde druk in de fles, wat kan leiden tot schade aan het product.

Al onze producten zijn gemaakt van hoogwaardig 18/8 roestvrij staal of Tritan Plastic. Ze zijn BPA-vrij en zijn een gezond en veilig alternatief voor drankverpakkingen voor eenmalig gebruik.

Al onze producten zijn BPA-vrij en vormen een gezond en veilig alternatief voor drankverpakkingen voor eenmalig gebruik.

Onze drinkflessen en cups zijn ontworpen in België en worden op verantwoorde wijze geproduceerd in China. Bij gepersonaliseerde zakelijke bestellingen worden de producten op een ecologische wijze afgewerkt in België (poederlak en logo).

Onze zilverkleurige Original drinkfles is krasbestendig. De overige TIGR producten kunnen lichte krasjes krijgen als gevolg van regelmatig dagelijks gebruik of als ze in botsing komen met andere voorwerpen. Indien je de fles vervoert in een tas, berg deze dan op in een apart zijvak. Zo vermijd je krassen die ontstaan door wrijving met scherpe voorwerpen zoals sleutels en muntstukken.

Bewaar jouw TIGR thermosfles nooit in de diepvries. Dit kan namelijk de thermische capaciteit van de fles beschadigen. TIGR tip: wil je je water extra verkoelen? Voeg dan enkele ijsblokjes toe in de drinkfles.

De TIGR thermosflessen en cups zijn vervaardigd uit roestvrij staal (type 304). Dit duurzame materiaal doorloopt een speciaal proces dat roest voorkomt. Indien je rechtstreeks uit de fles drinkt, reinig dan zeker dagelijks de drinktuit van de fles. Zoniet kunnen er op termijn kleine oppervlakkige roestvlekjes ontstaan op de drinktuit als reactie op de bacteriën op de drinkfles. Je kan dit eenvoudig verwijderen met een schuursponsje en een mengsel van warm water en een lepel baksoda (bicarbonaat).

Jouw TIGR drinkfles reinigen is zeer eenvoudig! We raden aan om de drinkfles na elk gebruik te spoelen in een warm sopje, vooral als je de fles gebruikt voor het bewaren van fruitsappen of zuivel. Voor een grondige reiniging kan je de drinkfles spoelen met een mengsel van water en azijn of water en een lepel baksoda (bicarbonaat). Zo is de fles weer helemaal zuiver.

Indien je de fles steeds gebruikt om koffie of zwarte thee in te bewaren, dan kunnen er kleine vlekjes verschijnen binnenin de drinkfles. Maak je geen zorgen, dit verandert niets aan de veiligheid en duurzaamheid van de drinkfles.

Voor alle thermosproducten (Minimalist, Original, Hexagon, Cups) en de Infuser beveelt TIGR aan om deze niet in de vaatwasser te reinigen. Zo voorkom je beschadiging van de coating en sluitingsmechanisme. Elk defect als gevolg van reiniging in de vaatwasser maakt de garantie ongeldig. Onze Athlete drinkflessen zijn vaatwasmachinebestendig.

Personaliseren.

Via de personalisatie optie maak je de TIGR drinkfles of cup helemaal van jou. Op de Personaliseren pagina kan je jouw naam, initialen of het woord naar keuze bepalen die we op jouw TIGR graveren. De graveeroptie is enkel beschikbaar voor onze Original, Minimalist, Hexagon en Cups met coating. Door het graveren komt de RVS onderlaag van het product tevoorschijn, wat zorgt voor een subtiel resultaat dat mooi weerspiegelt bij elke lichtinval. We bieden op dit moment geen kleurendruk aan.

Gepersonaliseerde items worden ten laatste 1 werkdag na de bestelling verzonden. Van zodra je bestelling onderweg is, ontvang je een e-mail van de pakketbezorger met track & trace link.

Je kan maximaal 10 tekens toevoegen. De maximale breedte van een gravering is 3cm bij horizontale gravering en 6cm bij verticale gravering. Hou er dus rekening mee hoe meer tekens je toevoegt, des te kleiner de hoogte van de tekens.

We kunnen helaas geen emoji’s graveren. Enkel old-school emoji’s zoals “;-)” zijn mogelijk. Speciale tekens (bv. symbolen in Microsoft Word) zijn wel mogelijk.

Door het graveren komt de RVS onderlaag van het product tevoorschijn, wat zorgt voor een subtiel resultaat dat mooi weerspiegelt bij elke lichtinval. Hoe lichter de productkleur, des te subtieler het resultaat.

In onze tool is een selectie van populaire lettertypes beschikbaar. Heb je een andere voorkeur? Voeg dit dan toe in het ‘Opmerkingen’ veld bij je bestelling en we bekijken de mogelijkheden.

De maximale breedte van een gravering is 3cm bij horizontale gravering en 6cm bij verticale gravering. De hoogte van de tekens wordt bepaald op basis van het aantal tekens. Gemiddeld is de hoogte +- 1 centimeter.

Bestel je meer dan 10 drinkflessen in 1 bestelling, of wil je een speciaal logo? Contacteer ons dan via [email protected] voor een offerte op maat.

Gepersonaliseerde items zijn volledig op maat gemaakt en kunnen dus niet geretourneerd worden.

Zakelijk.

Dit is uiteraard mogelijk. Stuur een bericht via ons contactformulier en je krijgt binnen 2 werkdagen een offerte met interessante volumekortingen.

Onze Original, Minimalist en Cups modellen kunnen volledig gepersonaliseerd worden vanaf 50 stuks (productkleur en logo naar keuze, zonder TIGR logo). Voor bestellingen lager dan 50 stuks doen we duo branding (TIGR logo aan de voorzijde, klantlogo aan de achterzijde).

Vanaf 50 stuks kan je onze Original, Minimalist en Cups modellen volledig personaliseren, dat wil zeggen: productkleur, logo, verpakking en accessoires (bvb. kaartjes met hangkoord). Bij bestellingen lager dan 50 stuks werken we op basis van onze standaard producten die gegraveerd of bedrukt worden met een logo (duo branding: TIGR logo aan voorzijde; klantlogo aan achterzijde).

Na het invullen van het offerteformulier op de Voor Bedrijven pagina ontvang je binnen 24u een prijsbestek met gratis digitale mockup.

Alle logo’s en bestanden moeten worden aangeleverd in vector formaat (.ai of .eps bestanden).

Afhankelijk van het logo en gewenste resultaat kan geopteerd worden voor laser gravering, tampondruk of UV druk. Bij gravering verwijderen we de toplaag van de fles waardoor de RVS onderlaag tevoorschijn komt. Het resultaat is een subtiel logo dat mooi weerkaatst bij elke lichtinval. Met tampondruk of UV druk daarentegen zijn kleurrijke en complexe logo’s mogelijk.

Vanaf 50 stuks kan je zelf de productkleur bepalen van onze Original, Minimalist en Cups modellen. De kleur wordt bepaald op basis van RAL kleurcode. Andere kleurcodes worden omgezet naar de dichtstbijzijnde RAL kleur. De productkleur wordt ecologisch aangebracht via poedercoating. Detailfoto’s van de afwerking kan je vinden op de Voor Bedrijven pagina.

Dit is mogelijk aan een kleine meerprijs. De persoonsnaam wordt aangebracht via gravering. Het logo wordt aangebracht via gravering, tampondruk of UV druk.

Er worden interessante volumekortingen toegepast vanaf 50 stuks (bij niet-gepersonaliseerde items) of 100 stuks (bij gepersonaliseerde items).

Via het offerte formulier op de Voor Bedrijven pagina kan je een aanvraag indienen. Binnen 24u krijg je van ons een offerte met gratis digitale mock-up en een overzicht van de opties. Nadat de productkleur, logo en eventuele opties finaal bepaald zijn gaan we voor jou aan de slag. Bestellingen worden meestal binnen 3 weken geleverd, afhankelijk van de specificaties.

Verzending en retourneren.

Alle bestellingen worden de volgende werkdag verzonden. Tijdens ongewone drukte kan dit oplopen tot maximaal 1 extra werkdag. Van zodra je bestelling onderweg is, ontvang je een e-mail van de pakketbezorger met track & trace link.

De verzending is gratis voor alle bestellingen met een waarde van € 40,00 of meer. Bedraagt jouw bestelling minder dan € 40,00? Dan wordt een verzendkost toegevoegd van € 3,95 voor België en Nederland.

Dat is mogelijk. Tijdens het afrekenen kan je kiezen voor een bezorging in een DHL Parcel postpunt.

De meeste pakketjes worden de dag na verzending bezorgd door de pakketdienst. Tijdens drukke periodes kan dit oplopen tot 3 werkdagen. We kunnen geen terugbetaling voorzien voor pakketten die met vertraging worden afgeleverd.

Zodra de bestelling onderweg is met de pakjesdienst, ontvang je een e-mail van de dienst met het trackingnummer van jouw zending. Heb je geen e-mail ontvangen? Controleer dan zeker je spam folder.

Ben je niet tevreden met jouw bestelling? Stuur dan een e-mail naar [email protected] voordat je de bestelling terug naar ons opstuurt. Je kan de bestelling aanmelden voor retourzending binnen 14 dagen na ontvangst. Je hoeft hiervoor geen reden te geven als je dat niet wil. Na jouw melding heb je 14 dagen de tijd om het product retour te sturen (op eigen kosten).

Jouw bestelling kan enkel geretourneerd worden als de producten ongebruikt zijn en in de originele verpakking. Anders kunnen we je niet terugbetalen.

Gepersonaliseerde items zijn volledig op maat gemaakt en kunnen dus niet geretourneerd worden.

Retouradres:

TIGR design
Wijnveld 21c
9112 Sinaai (België)

Zodra jouw retour is ontvangen en gecontroleerd, sturen we jou een e-mail om je te informeren dat we het product hebben ontvangen. Als de retourzending is goedgekeurd, dan wordt jouw betaling na enkele dagen automatisch teruggestort op jouw rekening.

Heb je na 14 dagen nog geen terugbetaling ontvangen? Neem dan contact met ons op via [email protected] voor verdere assistentie.

We kunnen jouw bestelde producten enkel omruilen als ze defect of beschadigd zijn naar aanleiding van een productiefout. Stuur een e-mail via [email protected] om ons in te lichten.

Bestellingen via TIGR design.

Ben je van gedachten veranderd of heb je het verkeerde adres opgegeven? Geen probleem, dit kan iedereen overkomen. Indien je een wijziging wil aanbrengen, stuur dan zo snel mogelijk een e-mail naar [email protected] voor verdere assistentie. Van zodra je bestelling verzonden is of in productie is genomen, dan kan je deze helaas niet meer wijzigen.

De bevestigingsmail wordt meteen verzonden na de bestelling. Kijk best jouw spam folder na of controleer het e-mailadres dat je hebt doorgegeven tijdens jouw bestelling. Heb je na 24u nog steeds geen bericht ontvangen? Stuur dan een e-mail naar [email protected] 

Na het plaatsen van een bestelling ontvang je een proforma factuur. Wil je graag een BTW factuur voor jouw zakelijke bestelling? Stuur dan een e-mail naar [email protected] voor verdere assistentie.

Garantie & herstelling.

TIGR belooft producten te vervangen als ze bij aankoop beschadigd of onbruikbaar zijn. De garantie geldt enkel voor producten die aangekocht worden via tigrdesign.com en bol.com. Versleten onderdelen, deuken, krassen en afgebladderde verf zijn geen reden voor vervanging en vallen niet onder de garantie, aangezien ze het gevolg zijn van regelmatig gebruik van het product.

Onze garantie dekt elk lek dat veroorzaakt wordt door een defect in het roestvrijstalen of plastic materiaal. Opzettelijke schade aan en misbruik van het product maakt de garantie ongeldig.

Elke schade als gevolg van het plaatsen van het product in de diepvries of wassen in de vaatwasmachine maken de garantie ongeldig. Enkel roestvrijstalen producten zonder coating en onze Athlete drinkflessen zijn vaatwasmachinebestendig.

Om een garantieclaim in te dienen stuur je een e-mail naar [email protected] met foto’s van het defect en een korte beschrijving van het probleem. Ons team koppelt binnen 2 werkdagen naar jou terug.

Heb je nog een andere vraag? Contacteer ons!

  Back to Top

  We vinden het van groot belang dat u weet en begrijpt welke cookies we voorstellen en voor welke doeleinden we ze gebruiken. Bekijk ons privacybeleid voor meer details. Klik op 'Accepteer alle cookies' voor een optimale surfervaring of stel je cookievoorkeuren in.

  Cookie instellingen

  Hieronder kan u selecteren voor welk type cookies u toestemming geeft op deze website. Klik op de "Bewaar cookie instellingen" knop om uw voorkeuren te bevestigen.

  EssentiëleDankzij deze cookies werkt de website correct en gebruiksvriendelijk. U kan de website niet gebruiken zonder deze cookies.

  AnalytischeDankzij deze cookies kunnen wij bezoeken aan de website pseudo-anoniem opvolgen om zo onze site en uw gebruiksgemak te verbeteren.

  Sociale mediaDankzij deze cookies kan u bepaalde onderdelen van de site 'liken', en eenvoudig delen op sociale media.

  AdverterenDankzij deze cookies kunnen we je advertenties tonen op maat van je interesses. Zo zie je altijd boodschappen die relevant voor u zijn.

  AndereAndere cookies zijn cookies die we nog aan het classificeren zijn, samen met de aanbieders van afzonderlijke cookies.