5 plaatsen waar je jouw herbruikbare fles onderweg kunt vullen

Gehydrateerd blijven is essentieel voor onze gezondheid, en met een herbruikbare TIGR drinkfles kun je gemakkelijk overal water mee naartoe nemen. Maar wat gebeurt er als je geen water meer hebt en je fles onderweg moet bijvullen? Deze blogpost belicht enkele van de beste plekken om je herbruikbare drinkfles te vullen als je onderweg bent.

Waterfonteinen

Veel openbare plaatsen hebben waterfonteinen beschikbaar voor gebruik. Dit is een geweldige plek om je fles bij te vullen als je onderweg bent. Zoek ze op in parken, winkelcentra en openbare gebouwen.

Coffeeshops

De meeste coffeeshops bieden gratis water bijvullen. Vraag gewoon de barista om een nieuwe fles water en je hebt een volle fles water om van te genieten.

Benzinestations

Veel benzinestations hebben waterdispensers waar je je fles gratis kunt bijvullen.

Openbare toiletten

Openbare toiletten hebben vaak een waterdispenser of gootsteen waar je jouw fles kunt bijvullen.

Restaurants

Veel restaurants vullen jouw waterfles gratis bij als je een maaltijd bestelt. Vraag gewoon de ober of serveerster om een nieuwe vulling.

Door een herbruikbare drinkfles te gebruiken en te weten waar je deze moet bijvullen, kun je de hele dag door gehydrateerd blijven zonder afval te produceren. Neem dus de volgende keer dat je op pad gaat je herbruikbare TIGR drinkfles mee en maak gebruik van deze handige navulmogelijkheden. Met jouw Athlete drinkfles hoef je jouw drinkfles meestal maar 1x te vullen, dankzij het volume van 1 liter. Met onze thermosflessen (Minimalist, Original en Hexagon) blijft jouw water heerlijk koel gedurende 24u. Ideaal voor de warme zomerdagen!